Fűkaszálás, fűnyítás, karbantartás
Fűkaszálási akció
Írta: fűnyírás, fűkaszálás   

Fűkaszálási akció!

 

Sok az csapadék, gyorsan nő a fű vagy a gaz? Kert és terület fenntartás, gondozás! Hát igen nagyjából hetente vágni kell, hogy a magszóródást vagy az elöregedést megelőzzük! Négyzetméterre és személyre szabott árajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szolgáltatásainkról itt olvashat bővebben! 

Elérhetőségeink:

web: http://www.kert-tervezes.hu/

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Mobil: 20/473-66-25

Várjuk jelentkezését! Tegye fel kérdését!

Általánydíjas és eseti árajánlatunk kidolgozásához várjuk megkeresését! A rendszeres fűnyírás, a lehullott lombozat feltakarítása, a sérült növényi részek lemetszése, fák-cserjék tavaszi alakító- ifjító metszése alapvető, rendszeres tevékenységé kell hogy váljon az egészséges környezet kialakításához.
A fűnyírás a gyep ápolásának, karbantartásának elmaradhatatlan eszköze. Minél gyakrabban nyírjuk le, annál sűrűbb és egészségesebb lesz a gyep. Általában heti rendszerességgel végezzük el! Ne felejtsük a magas fű és gaz a élősdik, károkozók remek élő, rejtőzködési helye.

 

 

 
Milyennek álmodta meg a kertjét?
 
Hány éve tervezi, hogy rendbe rakja a kertjét?